Betonări, Deszăpeziri, Închirieri utilaje București - IlfovAm dezvoltat o gamă complexă de servicii care vin în întampinarea satisfacției partenerilor nostri. Dispunem de cele mai performante practici în domeniu, standardizate și recunoscute la nivel internațional. Obiectivul nostru final este să oferim și să menținem o calitate superioară a serviciilor furnizate. Personalul tehnic și de execuție este extrem de competent și beneficiază de o experiență îndelungată în domeniu. Printre serviciile conexe executate în București și Ilfov se numără și lucrările de betonare, deszăpezire, închiriere utilaje, transportul materialelor rezultate în urma construcțiilor sau a demolărilor.

Betonări

În pregătirea lucrărilor de betonare, specialiștii trebuie să urmărească îndeplinirea unor condiții precum asigurarea aclimatizării materialelor la punctul de lucru, verificarea condițiilor de mediu și furnizarea materialele necesare întreținerii utilajelor de lucru. Personalul de execuție Asfaltări-București este deosebit de competent și instruit să repecte reglementările și normele în vigoare de protecție a muncii. Forța de muncă asistă întreg procesul în:

 • pregătirea turnării betonului
 • betonarea propriu-zisă
 • tratarea betonului după turnare

Deszăpeziri

Oferim servicii mecanizate de deszăpezire și întreținere a căilor de acces publice în București și Ilfov. Echipele noastre de intervenție sunt specializate în deszăpezirea parcărilor și aleilor cu suprafețe mai mari sau mai mici cu intervenție rapidă și acțiuni de împrăștiere de material antiderapant. Activitatea de deszăpezire se execută în funcţie de necesitate, la cerere şi urmărește menţinerea în stare practicabilă a arterelor de circulaţie. Asigurăm:

 • curăţarea mecanică a zăpezii cu utilaje cu lamă,
 • încărcarea şi transportarea zăpezii şi a gheții
 • împrăștierea mecanică a materialelor antiderapante

Închirieri utilaje

Asfaltări-București deține o gamă variată de utilaje și echipamente pentru executarea lucrărilor de construcții în numeroase sectoare de activitate: terasamente, lucrări utilitare, drumuri, construcții.

Transport materiale, asfalt, nisip, etc.

Asfaltări-București are o vastă și îndelungată experiență în acest sector de activitate, menținând de mai bine de zece ani un standard performant al calității serviciilor și produselor furnizate. La cererea clienților, echipele noastre realizează transport cu preluarea materialelor de constructie, asfalt, nisip, etc. la cele mai competitive prețuri, oriunde în Bucuresti și Ilfov. Asigurăm:

 • transport asfalt
 • ransport nisip
 • transport materiale de construcție

Excavații și terasamente

Asfaltări-București are o vastă și îndelungată experiență în acest sector de activitate, menținând de mai bine de zece ani un standard peformant al calității serviciilor și produselor furnizate. Am elaborat o gamă completă de servicii care vin în intampinarea nevoilor clienților noștri. Printre acestea se numără și asigurarea de excavări și evacuări, terasamente cu utilajele proprii. Compania noastra execută lucrări de excavări în domeniul:

 • construcțiilor civile și industriale,
 • construirii de parcări subterane, supraterane,
 • terasamentelor.