Demolări profesionale controlate București - IlfovÎntr-o industrie bine dezvoltată și competitivă, pentru a veni în întampinarea așteptărilor clienților, Asfaltări-București a implementat cele mai performante practici în domeniu, standardizate și recunoscute la nivel mondial, când vine vorba de demolări profesionale. Obiectivul nostru este să oferim și să menținem o calitate superioară a serviciilor furnizate. Personalul tehnic și de execuție este extrem de competent și beneficiază de o experientă îndelungată în domeniu. Echipele de operatori Asfaltări-București lucrează la standarde înalte pentru a realiza lucrări optime de demolare de construcții, indiferent de materialul din care acestea sunt construite.

Demolări profesionale controlate

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv demolarea totală sau parțială a construcțiilor de înălțime mică și medie în București și Ilfov. Demolăm nu doar clădiri, dar și case, depozite, hale, terasamente, elemente de infrastructură, construcții și elemente din interiorul unor construcții cu utilaje specializate și personal calificat. La cerere, putem asigura evacuarea molozului rezultat în urma demolării.

Echipa noastră de profesioniști poate oferi informaţii cu privire la sistemul de colectare al deşeurilor în condiţii de siguranţă a mediului. Printre deşeurile nepericuloase rezultate în urma demolărilor se numara și:

  • Betonul
  • Amestecurile metalice
  • Cărămizile și asfaltul

Concasare și sortare materiale demolate

Pe lângă lucrări de demolări, dispunem de utilaje performante pentru concasarea materialului obținut din demălari, cu posibilitatea recuperării materialelor rezultate în urma demolării, fier, beton. Dispunem de instalaţii pentru tratarea deşeurilor din construcţii şi demolări (concasor, sortator, excavator cu picon şi foarfecă/pulverizator, containere). Materialele rezultate în urma construcțiilor și demolărilor constituite o sursă de reciclare și refolosire și trec printr-un proces de tratare care presupune:

  • Concasare
  • Sitare
  • Îndepărtarea metalelor