Asfaltări București - IlfovAsfaltul este un material de pavaj realizat cu agregate de piatră, apă și bitum, obținut din distilarea petrolului și particule fine de agregate. Este o alegere foarte populară datorită durabilității ridicate și a costurilor mai reduse. În timp ce asfaltul este încă unul dintre materialele cele mai rezistente pentru realizarea curtilor, aleilor, drumurilor de acces și de servitutine, pietruire, costul său a crescut odată cu cel al petrolului. Cercetările arată că există o varietate extraordinar de mare a tipurilor de îmbrăcăminți asfaltice, pavaj decorativ, însă majoritatea proprietarilor pur și simplu nu cunosc acest aspect. Puteți, de fapt, îmbunătăți aspectul oricărei suprafețe prin coordonarea culorii, modelulului locului cu pavajul aferent. Cu o gamă infinită de culori și opțiuni de tipar, dar și aplicații, alegerea asfaltului decorativ potrivit poate fi uneori dificilă. Suntem aici pentru a vă însoți pe durata întregului proces, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.

Asfaltare curți și alei

Executăm lucrări de asfaltări, asfaltare drumuri și asfaltare curte folosind materiale de cea mai bună calitate, echipamente și instalaţii moderne. Fie că ne referim la plăci de piatra fasonate, dale inierbate, sau alte materiale folosite la placarea curților și aleilor, echipa noastră de specialiști vă oferă strategii elaborate și soluții personalizate, în funcție de dimensiunea și gradul de complexitate al lucrării, materialele și finisajele alese. Garanția livrării celui mai bun rezultat este dată de experiența îndelungată și portofoliul vast de lucrări din categoria amenajărilor curților interioare și aleilor.

Cu Asfaltări-București, beneficiarii sunt încredințați că bugetul, termenul de execuție și calitatea lucrărilor sunt respectate pe deplin.

Asfaltare drumuri

Lucrările care presupun asfaltarea de drumuri și execuția infrastructurii de acces pot fi adeseori provocatoare. Suntem conștienți că partenerii noștri doresc finalizarea proiectelor de asfaltare drumuri într-un timp cât mai scurt, cu rezultate optime. Garantăm clienților noștri execuția cu succes a acestor lucrări și suntem mândri să efectuăm lucrări de asfaltare drumuri, indiferent de dimensiunea acestora, plecând de la proiectarea planurilor de lucru, alegerea materialelor de calitate și implicarea forței de muncă, întregul proces este asistat de consultanții noștri.

Asfaltare parcări și drumuri de servitute

Realizăm lucrări de asfaltări, asfaltare drumuri și curte folosind materiale de cea mai bună calitate, echipamente și instalaţii moderne. Experții Asfaltări-București vă pun la dispoziție cele mai utile informații și date cu privire la materialele utilizate în asfaltarea parcărilor și a drumurilor de servitute, precum și modalitatea de execuție. În design-ul curții interioare sau al parcării, asfaltul poate fi combinat cu alte materiale: pietriș, dale și pavele, sau piatra naturală. Rezultatul este o suprafață rezistentă, ușor de întreținut, calitativă și atrăgătoare, integrată liniei arhitecturale.

Pietruire drumuri

Executăm lucrări de reprofilare și pietruire drumuri, precum și modernizare, reparații și întreținere drumuri, conform documentației tehnice. Cu Asfaltări-București, beneficiarii dispun de materiale de cea mai bună calitate, echipamente și instalaţii moderne de execuție a lucrărilor. În efectuarea lucrărilor, ținem cont de specificațiile proiectantului, destinația drumului, cerințele clientului și bugetele alocate. Existența unui parc de utilaje diversificate ne permite realizarea de construcții de infrastructură, civile sau industriale.